Karma!

Door maus op dinsdag 10 maart 2015 11:00 - Reacties (11)
Categorie: Mighty Maus, Views: 4.293

Yes _/-\o_ Ondanks menig azijnpisser op het forum ben ik wel erg blij met de nieuwe abo's. Waarom? Omdat een lurker als ik nou ook eens die leuke karma features kan gebruiken als custom CSS én natuurlijk Tweakblogs.

Nu zullen er vast mensen zijn die zeggen dat de karma features zijn bedoeld voor mensen die actief bijdragen aan de community en op die manier hun karma puntjes bij elkaar sprokkelen. Geloof me niet verkeerd, ik heb heel veel bewondering en respect voor die mensen die zoveel bijdragen. Maar waarom mag ik, met een Tweakotine van 336 (10/03/15 09:48), mijn vele uren die ik hier rondstruin niet wat aangenamer maken met een beetje custom CSS?

Nu kan ik natuurlijk ook meer gaan bijdragen aan de community, actief modereren, vele forumposts schrijven etc.. En ja, soms probeer ik het ook wel. Maar meestal blijf ik toch steken bij het 'Er zullen vast mensen zijn met meer kennis die beter kunnen helpen', het 'Straks geef ik nog een domme opmerking' of het 'Straks word ik als indringer gezien' - syndroom.

Maar goed, wie ben ik dan eigenlijk? Aangenaam, Maurits, 18 jaar en woon in Borne (Twente :Y) ). Ohjee daar gaat het al, zo'n 18-jarige snotneus. Zodra mensen dat lezen gaat je geloofwaardigheid vaak nog sneller naar beneden dan de gaffel van een valk die ooit met windkracht 5 naar benden kwam omdat iemand :X hem niet goed vast had gezet. Want 18-jarigen, en jongeren in het algemeen, die kunnen natuurlijk geen zinnige opmerkingen maken. 8)7

Ik zit verder in mijn examenjaar van het VWO en ben volgend jaar van plan werktuigbouwkunde te gaan doen aan de andere kant van het land, Delft. Zoals misschien net al duidelijk werd hou ik van zeilen. Nu is het vanuit Twente niet altijd even praktisch, maar ik probeer in een seizoen toch wel 3 à 4 weken op het water te zitten. Ofwel bij de zeilschool ofwel met vrienden.

Waar ik deze blog voor ga gebruiken? Geen idee, hersenspinsels. Soms misschien wat meer Tweakerwaardig dan een andere keer. Over het jaarboekproject waar ik mee bezig ben, over het optimaliseren van mijn thuisnetwerk of over de start van het Formule 1 seizoen.Wie weet!

Feedback is van harte welkom en natuurlijk bedankt voor het lezen van deze misschien wat stoffige introductie. :>